Disclaimer

Feestverhuurwijchen (Kamer van Koophandel: 83978666) verleent u hierbij toegang tot www.feestverhuurwijchen.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Feestverhuurwijchen behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover u mededeling te hoeven doen.

De informatie op deze website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Feestverhuurwijchen.

Beperkte aansprakelijkheid
Feestverhuurwijchen spant zich in om de inhoud van www.feestverhuurwijchen.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.feestverhuurwijchen.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Feestverhuurwijchen. In het bijzonder zijn alle prijzen op www.feestverhuurwijchen.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendommen betreffende deze materialen (zoals beelden, logo en teksten) liggen bij Feestverhuurwijchen. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Feestverhuurwijchen, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.
 


Ontwerp
Het ontwerp van deze website is mede tot stand gekomen door Ontwerpstudio Nanaa.

© 2009 - 2024 feestverhuurwijchen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel